Vikten av att lämna fullmakt

Som flera av er säkert har sett så går vi i styrelsen runt och försöker synas i våra hus och på våra gårdar. Anledningen är att vi inte vill missa denna unika möjlighet som en ombildning är.

Biljett in på bostadsmarknaden

Detta är troligtvis den enda chansen vi får i livet att vara med om en ombildning. För många av oss är det en biljett in på bostadsmarknaden. Den rabatt vi får på våra lägenheter skulle ta många, många år att spara ihop.

Utveckla och renovera

VI ser det även som en enorm chans att få vara med och påverka utvecklingen av våra hus och vår närmiljö. Det föreningen vill utveckla får alla ta del av, oavsett om man väljer att hyra eller köpa sin lägenhet. Vi vill göra detta tillsammans! Äger du din lägenhet får du även renovera i stort sett hur du vill och du får både leva i en lägenhet i din smak och den dag du säljer har du ökat värdet på lägenheten. Köper du dag ett får du dessutom 22 000 kr att renovera för.

Du kan få ditt drömbyte

En lägenhet under ombildning är ett väldigt attraktivt bytesobjekt. Vill du ha större, mindre eller kanske bo mer centralt? Lämna fullmakt! Du kommer att få en massa svar på din bytesannons efter att köpstämman gått igenom (omröstningen där vi hyresgäster röstar ja till att föreningen får köpa husen). De som vill byta till sig en lägenhet under ombildning vill bara byta efter en köpstämma.

Observera att hyresvärdarna måste godkänna bytet.

Vill du detta? Lämna fullmakt

För att inte gå miste om denna otroliga möjlighet måste du lämna fullmakt nu. En fullmakt betyder att du ger föreningen tillstånd att få köpa husen, inget annat. Du förbinder dig inte att köpa din lägenhet.

Vill du lämna fullmakt, ta kontakt med oss (klicka här).

Med vänliga hälsningar, styrelsen

Av: reduca, 2021-05-22
Tillbaka